101

Kategori:

Har 101 annonsvisningar, oh yeah. Känner mig ganska bra nu, haha. :D

HEJPÅER

Kategori:

"1 nagel per dag" blev fullständigt misslyckat, hann inte lacka varje dag dessutom slets det bort jättesnabbt, haha.
 
Gjorde nyss en ny yt-kanal så jag kan börja vlogga osv, tänkte också visa en video när jag lärt mig "the cup song". Eller ja, jag kan den nog redan men måste lära mig den bättre, haha. :D
 
Nigel ^^

I'M IN LOVE

Kategori:

 
 
Nialler i duschen, Lou i 2.24, jag är bara så kär i den videon. <3
OCH SÅKLART I KILLARNA OCKSÅ. <3<3<3<3

HEJ HEJ

Kategori:

Tänkte ta och göra ett litet, snabbt mobilinlägg före jag går och sova. Så, idag har det varit en helt okej första-dag-i-lovet har bara chillat, liksom. Men men, god natt! :)

SPORTLOV

Kategori:

Nu är det äntligen sportlov påriktigt, hihi. c:
Så, idag har jag haft en riktigt skön sovmorgon och sen har jag inte gjort nåt speciellt, haha. :D
 
OCH NI SOM HAR TWITTER, FÖLJ MIG GÄRNA DÄR: @swiiez ~ Emma C.S.

10 DAGAR

Kategori:

Har en challenge till mig själv nu, jag ska lacka en nagel per dag, helt hur som helst i 10 dagar då. Jag började igår, så jag har nu en nagel lackad, ska göra en idag osv. Sen den 10 dagen får ni se hur dom ser ut. :D
 
ANG. Att få 10 läsare 2 dagar i sträck, ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Det verkar omöjligt, hahah. Men vi ger inte upp ännu. ;)
 
En fin bild på Isac. <3
Fangirlar honom, eheh ... :D <3

TIHI ^^

Kategori:

Ni som har en blogg i blogg.se vet väl att man kan samla annons-poäng och sedan när man har t.ex. 1500 p. får man sånadär "pro-teman". Nu har jag redan 52 p. hihi. ^^
 
Jag hade 6 läsare igår igen. ;)

NEW WAY HOME

Kategori:

Fangirlar, fangirlar, fangirlar. Älskar Isac, så underbar röst för en 12-åring. <3
 
 
 
Dessutom, jag hade 6 läsare igår, ni måste nog kämpa lite ännu. ;D

FIXAT LITE

Kategori:

Nu har jag fixat lite med bloggdesignen, ny header också. :D
Vad tycks?
 
 

CHALLENGE TILL ER

Kategori:

Nu får ni en liten challenge från mig, hehe. ;)
Om jag får 10 läsare 2 dagar i sträck får ni en suprise, ni får alltså ta och hjälpa mig och sprida min blogg osv, jag ska också försöka sprida den, hoppas ni vill hjälpa till! :)
Skriver varje dag hur många läsare jag haft den dagen, så ni också kan ha lite koll. c:

SKRYTSKRYT

Kategori:

MÅSTE bara skryta lite ännu med min bessökarstatistik. <3
 

CHANGE YOUR LIFE

Kategori:

Häjhäj, på nåt underligt sätt känns det som om antalet läsare har minskat, eheh, men who cares. Not me. <3
Igår såg jag på ett dokument om Freddie Mercury, blev helt förälskad i honom. Grät mig till sömn för att jag tänkte på att jag aldrig kommer träffa honom och han aldrig kommer göra ny musik. Han var en underbar människa, hans attityd också. Åh, så obeskrivligt. Bläh, i alla fall. Han är min förebild, han kämpade för att slippa dit han kom och åh. Hans attityd när han visste att han kunde dö när som helst. Jag börjar gråta snart, haha. D:
 
"When I'm dead, who cares? I don't."
 
 
Han är fin. Tänker inte säga "han var fin" eftersom han ännu också är fin, även om han är död. Men nej, kan inte säga att han är död. Han lever i våra hjärtan. <3

UTVECKLINGSSAMTAL

Kategori:

Det gick helt otroligt bra. Läraren bara berömde mig hela tiden och sa typ inget negativt, hahah. o.o
 

HEMMA NU

Kategori:

Nu är jag hemma och tråkar. Imorgon har jag matematikprov och jag borde kanske lite läsa på det, hehe. Sportdagen var riktigt kul faktiskt, inte så hemskt som jag trodde det skulle vara, hahah. Men dagen är inte över ännu, på kvällen har jag ännu utvecklingssamtal, buhu. D:
 
Jag har kommit på ett sätt att få vågigt hår, kan visa bilder eller en video nån gång när jag gör det. Jag hade det under natten nu och det blev helt lyckat, men man såg inte det eftersom mitt hår blev så trassligt ute osv. :/ Men jag gör det nu nästa natt också så får ni i min skola se det, om det inte far bort såklart. ;)
 
 
Lyssnar sönder den. <3
"You go find him, you'll find next to me. Next to me ..."

VINTERSPORTDAG

Kategori:

Imorgon har vi vintersportdag i skolan, wish me luck. Hoppas jag inte dör bara, haha. Efter det, på kvällen har jag dessutom utvecklingssamtal, jag är faktiskt dörädd för det eftersom mina vitsord sjunkit osv. D:

GOSUPERMODEL

Kategori:

Tänkte typ bara meddela till de som har en modell i gsm att det har kommit diamantgrisar nu. De kommer lika ofta som vanliga grisar och man får 1 diamant per gris. :)

URSÄKTA

Kategori:

Har haft otroligt dålig blogguppdatering, men ja. Har inget att blogga om och har ingen blogglust heller. Men tack till alla som ÄNDÅ kollar min blogg varje dag. Puss på er. <3
 
Bjuder på het bild. ^^ Det är Jud "Fabio" Kommerinteihåghansefternamn som var med i Survivors Kommerinteihåghurdetstavasdetlandet.

HARRY STYLES 19

Kategori:

Harold Edward Styles är nu 19 år. Grattis till honom. ♥